Greek English Italian

Νέα της ALFASET

~ Νέα Προϊόντα - Προσφορές - Νέες Συνεργασίες ~

Η Alfaset στη Σαντορίνη

Η Alfaset στον πολυχώρο Decostore by Zorzos Co στην Σαντορίνη

ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Η alfaset φιλοξενείται από φέτος τον Απρίλιο στον πολυχώρο decostore by Zorzos Co στον Πύργο Σαντορίνης.

Στο νέο χώρο φιλοξενίας της alfaset, θα συναντήσετε εντυπωσιακές προτάσεις αγοράς επίπλων για όλους τους χώρους και τις δραστηριότητες του σπιτιού : καθιστικό, τραπεζαρία και υπνοδωμάτιο (ενηλίκων και κυρίως παιδικό-νεανικό) που συνδυάζουν το πακέτο "«υψηλής αισθητικής, άριστης ποιότητας και προσιτής τιμής".

Η παροχή έξυπνων, μοντέρνων και προσιτών λύσεων για όλους τους χώρους αποτελεί βασική κοινή επιδίωξη τόσο της alfaset όσο και της decostore.

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα παρουσιάσουμε στους πελάτες ένα καινούργιο χώρο, όπου θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν την παιδική μας συλλογή. Φιλοσοφία της εταιρείας είναι να προσφέρει μόδα σε προσιτές τιμές, στόχος μας με το νέο κατάστημα είναι να προσφέρουμε ένα ελκυστικό και συναρπαστικό περιβάλλον μέσα από τη συνεχή ανανέωση των συλλογών και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών", αναφέρει ο κ. Ζώρζος Χριστόφορος ιδιοκτήτης του πολυχώρου Decostore.

Επισκεφτείτε τo στον Πύργο Σαντορίνης για να γνωρίσετε και να ανακαλύψετε τις νέες προτάσεις της μάρκας alfaset για χώρους φρέσκους και ξεχωριστούς, λειτουργικά έπιπλα που θα συνοδεύσουν ευχάριστα την καθημερινότητά σας, αλλά και σπίτια γεμάτα θετική ενέργεια!

Πληροφορίες τηλ : 22860 21410


Find Us

Εργοστάσιο ΒΙ.ΠΕ Λάρισας - Λάρισα
MONDAY - FRIDAY
+30 2410 561 230
+30 2410 561 200
www.alfaset.gr
sales [at] alfaset.gr

Contact Us

© 2024 alfaset.gr