Η Εταιρία - Παιδικό έπιπλο, παιδικό δωμάτιο, alfaset - Νεανικό έπιπλο, παιδικό κρεβάτι, γραφείο, ντουλάπα, φοιτητικό δωμάτιο - έπιπλα σπιτιού, Kουκέτες, κρεβάτια, ντουλάπες, γραφεία, συνθέσεις γραφείου, συρταριέρες

Η Εταιρία

Η ALFASET είναι μέλος  του ομίλου ALFA WOOD, του μεγαλύτερου Ελληνικού ομίλου στο χώρο του ξύλου, που για περισσότερο από 36 χρόνια σχεδιάζει, παράγει και προμηθεύει με πρώτες ύλες, τους σημαντικότερους Έλληνες και ξένους παραγωγούς επίπλων.

Τα υλικά και η τεχνογνωσία που χρησιμοποιούνται, είναι πιστοποιημένα με τον Ευρωπαϊκό κανονισμό Ε1, ώστε να είναι φιλικά προς το περιβάλλον και να μην περιέχουν ουσίες επικίνδυνες για τον άνθρωπο.
H προστασία του περιβάλλοντος είναι για μας στρατηγική επιλογή και εφαρμόζεται σε όλα τα επίπεδα, από το σχεδιασμό των κτιριακών εγκαταστάσεων έως τις παραγωγικές μεθόδους.
H ALFASET παρέχει ένα σύνολο προϊόντων και υπηρεσιών υψηλού επιπέδου που ανταποκρίνονται απόλυτα στις σύγχρονες απαιτήσεις των καταναλωτών.
Οι σύγχρονες βιομηχανικές εγκαταστάσεις της ανέρχονται στα 45.000 τμ. στεγασμένων χώρων. Η παραγωγική της δραστηριότητα στηρίζεται στη διαρκή ανανέωση του μηχανολογικού εξοπλισμού με έμφαση στην προηγμένη τεχνολογία.