Greek English Italian

Νέα της ALFASET

~ Νέα Προϊόντα - Προσφορές - Νέες Συνεργασίες ~

Η πρώτη πανελλαδική Συνάντηση των Εμπορικών Συνεργατών ALFASET

Η πρώτη πανελλαδική Συνάντηση των Εμπορικών Συνεργατών της βιομηχανίας παιδικών και νεανικών επίπλων ALFASET

 

paidiko domatio sunantisi

διεξήχθη αυτό το Σαββατοκύριακο (31 Μαΐου και 1 Ιουνίου) στην Λάρισα. Η ALFASET, μέλος του ομίλου ALFAWOOD, δραστηριοποιείται στον τομέα αυτό από το δεύτερο εξάμηνο του 2013 έχοντας αναπτύξει μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο δίκτυο εμπορικών συνεργατών σε όλη την Ελλάδα.

image news 1Το παιδικό και νεανικό έπιπλο αποτελεί έναν από τους δυναμικότερους τομείς της αγοράς επίπλου. Η ALFASET έχοντας αναπτύξει πρωτοποριακό σχεδιασμό και υψηλού επιπέδου παρεχόμενες υπηρεσίες βρίσκεται ήδη μεταξύ των ηγετών του κλάδου. Στόχευση της εταιρείας είναι η καθιέρωσή της στην κορυφή της Ελληνικής αγοράς και η περεταίρω επέκτασή της σε αγορές του εξωτερικού ακολουθώντας το τρίπτυχο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ – ΑΡΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ – ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ.

Στη διήμερη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της, ALFA WOOD HOΜΕ (10ο χλμ Λαρίσης – Κοζάνης), παραβρέθηκαν πάνω από 40 εκπρόσωποι καταστημάτων από όλη την Ελλάδα που αντιπροσωπεύουν τα προϊόντα της ALFASET. Σκοπός της εκδήλωσης είναι να αναλυθούν όλα τα θέματα της αγοράς του παιδικού και νεανικού επίπλου σε εθνική εμβέλεια και να χαραχθεί η στρατηγική της εταιρείας για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Η ισχυροποίηση της ALFASET και η καθιέρωσή της στην κορυφή της ελληνικής αγοράς μπορεί να έχει εξαιρετικά θετικές επιδράσεις τόσο στην τοπική οικονομία με τη δημιουργία θέσεων εργασίας όσο και στην εθνική οικονομία της χώρας δεδομένων των εκτεταμένων εισαγωγών που πραγματοποιούνται σε έπιπλα αυτής της κατηγορίας.

 


Find Us

Εργοστάσιο ΒΙ.ΠΕ Λάρισας - Λάρισα
MONDAY - FRIDAY
+30 2410 561 230
+30 2410 561 200
www.alfaset.gr
sales [at] alfaset.gr

Contact Us

© 2024 alfaset.gr