Greek English Italian

Τραπεζαρία: Πώς να διαλέξετε το σχήμα που ταιριάζει στο χώρο σας!

Τραπεζαρία: Πώς να διαλέξετε το σχήμα που ταιριάζει στο χώρο σας!

Στρογγυλή ή παραλληλόγραμμη;

Αν ετοιμάζεστε να φτιάξετε το χώρο της τραπεζαρίας στο σπίτι σας, θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη σημασία στο σχήμα και στο μέγεθος της τραπεζαρίας σας. Η τραπεζαρία πρέπει να δένει αρμονικά με το χώρο σας και να ταιριάζει άψογα με την αισθητική του σπιτιού σας αλλά ταυτόχρονα  να εξυπηρετεί και όλες τις ανάγκες σας. Η ALFASET θα σας βοηθήσει να επιλέξετε την ιδανική τραπεζαρία για το χώρο σας.

1.       Παραλληλόγραμμη

 

 

Η πιο συνηθισμένη επιλογή είναι η παραλληλόγραμμη τραπεζαρία καθώς ταιριάζει απόλυτα στους περισσότερους χώρους. Μετρήστε το χώρο που θέλετε να τοποθετήσετε την τραπεζαρία και μην ξεχάσετε να υπολογίσετε το χώρο που χρειάζονται οι καρέκλες και η απόσταση τους από αυτό. Στους μακρόστενους χώρους η επιλογή του παραλληλόγραμμου τραπεζιού είναι ιδανική. Όσο αφορά το στυλ της τραπεζαρίας, η επιλογή σας θα πρέπει να ταιριάζει και να δένει αρμονικά με την αισθητική και το στυλ του σπιτιού σας. Στην ALFASET έχουμε δημιουργήσει μοναδικές επιλογές ιδανικές για κάθε χώρο και στυλ.

                                                                                                                                                              

2.       Στρογγυλή

 

Μια ροτόντα είναι ιδανική για μικρούς και ακανόνιστους χώρους, καθώς το σχήμα της καταλαμβάνει λιγότερο χώρο. Πριν επιλέξετε μία ροτόντα για το σπίτι σας θα πρέπει να μετρήσετε το χώρο που θέλετε να την τοποθετήσετε ώστε να είστε σίγουροι πως θα χωρέσει άνετα και θα κάνει το χώρο σας να φαίνεται μεγαλύτερος και όχι μικρότερος. Τα στρόγγυλα τραπέζια μπορούν να φιλοξενήσουν περισσότερους καλεσμένους, ιδανικά όσα στέκονται σε μια κεντρική βάση αντί για τέσσερα πόδια.

circa-trapezaria1.jpg

 

Η τραπεζαρία είναι ένα από τα σημαντικότερα έπιπλα του σπιτιού σας, γι’ αυτό στην ALFASET έχουμε δημιουργήσει μοναδικές επιλογές ιδανικές για κάθε χώρο.

Μπορείτε να συνδυάσετε απόλυτα την τραπεζαρία σας με τις καρέκλες ALFASET.

Ανακαλύψτε όλες τις τραπεζαρίες ALFASET εδώ.

 

 


Find Us

Εργοστάσιο ΒΙ.ΠΕ Λάρισας - Λάρισα
MONDAY - FRIDAY
+30 2410 561 230
+30 2410 561 200
www.alfaset.gr
sales [at] alfaset.gr

Contact Us

© 2024 alfaset.gr