Τώρα η Alfaset και στο Ηράκλειο - Παιδικό έπιπλο, παιδικό δωμάτιο, alfaset - Νεανικό έπιπλο, παιδικό κρεβάτι, γραφείο, ντουλάπα, φοιτητικό δωμάτιο - έπιπλα σπιτιού, Kουκέτες, κρεβάτια, ντουλάπες, γραφεία, συνθέσεις γραφείου, συρταριέρες

Γι αυτούς που ψάχνουν την υπέρβαση...

Η ALFASET η μεγαλύτερη Ελληνική παραγωγική εταιρεία στο χώρο του επίπλου, συνεχίζει την εντυπωσιακή ανάπτυξη του δικτύου της σε ολόκληρη την Ελλάδα, με μία νέα συνεργασία στο Ηράκλειο της Κρήτης με την εταιρεία ΘΕΣΙΣ ΗΟΜΕ & OFFICE.

Το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών των ιδιοκτητών, κυρίου ΠΑΠΑΔΑΚΗ και κυρίας ΔΑΣΚΑΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗ, του καταστήματος ΘΕΣΙΣ HOME & OFFICE σε συνδυασμό με την αισθητική, την αξιοπιστία και την προσιτή τιμή των προϊόντων ALFASET , αναμένεται να προσφέρουν νέες εντυπωσιακές δυνατότητες στον καταναλωτή του Ηρακλείου.

paidika epipla irakleio

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα παρουσιάσουμε στους πελάτες μας ένα καινούργιο χώρο, όπου θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν την παιδική-νεανική μας συλλογή της Alfaset. Φιλοσοφία της εταιρείας μας είναι να προσφέρουμε έπιπλα ποιοτικά και λειτουργικά, με ξεχωριστό design, σε προσιτές τιμές. Στόχος μας με το νέο κατάστημα είναι να δημιουργήσουμε ένα ελκυστικό περιβάλλον μέσα από τη συνεχή ανανέωση των συλλογών μας και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας», αναφέρει ο κ. Παπαδάκης, ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Επισκεφτείτε τo ΘΕΣΙΣ ΗΟΜΕ & OFFICE στη Λεωφ. Κνωσού 178 για να γνωρίσετε και να ανακαλύψετε τις νέες προτάσεις της Alfaset για χώρους ξεχωριστούς με έπιπλα ασφαλή αλλά και λειτουργικά που θα συνοδεύσουν ευχάριστα την καθημερινότητά σας.

Πληροφορίες:

Τ: 2810-360851