Μεγάλος Διαγωνισμός - Παιδικό κρεβάτι Tetra - Παιδικό έπιπλο, παιδικό δωμάτιο, alfaset - Νεανικό έπιπλο, παιδικό κρεβάτι, γραφείο, ντουλάπα, φοιτητικό δωμάτιο - έπιπλα σπιτιού, Kουκέτες, κρεβάτια, ντουλάπες, γραφεία, συνθέσεις γραφείου, συρταριέρες

...επειδή Χριστούγεννα σημαίνει χαμόγελα & αγκαλιές... Γιορτάζουμε και χαρίζουμε ένα κρεβάτι Tetra σε χρώμα σημύδα.   Ονειρεμένα Χριστούγεννα για ότι πολυτιμότερο έχουμε...τα παιδιά μας

 Κάντε LIKE στο facebook της σελίδας μας (αν δεν έχετε ήδη κάνει) και LIKE,SHARE(*) στη φωτογραφία του διαγωνισμού μας και έχετε μπει στη κλήρωση!!!
Ο διαγωνισμός ισχύει έως και τη Kυριακή 27/12/15.
Ο νικητής θα ανακοινωθεί στη σελίδα μας στο FB τη Δευτέρα 28/12/15.

παιδικό κρεβάτι διαγωνισμός

https://www.facebook.com/AlfasetHomeliving/
*(Oσοι έχετε απόρρητα τα post στο profile σας και κάνετε share να βάλετε τη συγκεκριμένη δημοσίευση δημοσια ώστε να μπορούμε να δούμε τα ονόματα σας,αν το post σας είναι απόρρητο δεν εμφανίζεται το όνομα σας και ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να μπείτε στην κλήρωση)

    Mετά την κλήρωση ο νικητής-τρια θα ενημερωθεί άμεσα για το δώρο που κέρδισε με προσωπικό μήνυμα στο (inbox) του facebook. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα ζητούνται από τον νικητή τα πλήρη στοιχεία του (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου τους.