Δυναμική είσοδος της alfaset στην αγορά νεανικού & παιδικού επίπλου!

Η Alfaset αντιστέκεται στην κρίση με ανάπτυξη του δικτύου της!
Στον πολυχώρο των 1300 τμ της More Design στην Πάτρα μπορείτε πλέον να βρείτε τα  έπιπλα της ALFASET που συνδυάζουν το πακέτο «υψηλής αισθητικής, άριστης ποιότητας και προσιτής τιμής» και που όχι απλώς ικανοποιούν, αλλά υπερβαίνουν τις απαιτήσεις των καταναλωτών.  Άλλωστε η αξιοπιστία, η αισθητική, η εργονομία, η λειτουργικότητα, δεν είναι απαραίτητα προνόμια των «ακριβών» προϊόντων.

ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ


Πρόκειται για έναν υπέροχο χώρο στο κέντρο της Πάτρας, Π.Κανελλόπουλου & Μ. Κάλλας που εκτείνεται σε 2 ορόφους, ώστε να προσφέρει αξεπέραστη εμπειρία αγορών στους επισκέπτες του.

Η νέα δυναμική συνεργασία  της Alfaset στην Πάτρα, επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά την ευρύτατη αποδοχή των επίπλων Alfaset από τον Έλληνα καταναλωτή.
Με έξυπνες λύσεις, εφευρετικότητα, ευελιξία, αφαιρετικό σχεδιασμό και 100% Ελληνική ταυτότητα, τα προϊόντα Alfaset κατέκτησαν την καρδιά κάθε Ελληνικής οικογένειας, γιατί σχεδιάζονται με την ενεργό συμμετοχή του χρήστη, ώστε να είναι απόλυτα προσαρμοσμένα στην δική του προσωπικότητα και το δικό του τρόπο ζωής.
Επισκεφτείτε τo για να γνωρίσετε και να ανακαλύψετε τις νέες προτάσεις της μάρκας alfaset για χώρους φρέσκους και ξεχωριστούς, λειτουργικά έπιπλα που θα συνοδεύσουν ευχάριστα την καθημερινότητά σας, αλλά και σπίτια γεμάτα θετική ενέργεια!

Alfaset Πάτρας
Διεύθυνση: Π.Κανελλόπουλου & Μ. Κάλλας
Πληροφορίες Τηλ: 2610461555

Ωράριο καταστήματος
Δευτέρα - Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή: 9:00 – 14:30 & 17Q30-21:00
Τετάρτη – Σάββατο:9:00 -15:00

παιδικό δωματιο , εφηβικο κρεβατι δωματια παιδικα .