Η Alfaset στην Καλαμάτα - Παιδικό έπιπλο, παιδικό δωμάτιο, alfaset - Νεανικό έπιπλο, παιδικό κρεβάτι, γραφείο, ντουλάπα, φοιτητικό δωμάτιο - έπιπλα σπιτιού, Kουκέτες, κρεβάτια, ντουλάπες, γραφεία, συνθέσεις γραφείου, συρταριέρες

Δυναμική είσοδος της alfaset στην αγορά νεανικού & παιδικού επίπλου! Η Alfaset αντιστέκεται στην κρίση με ανάπτυξη του δικτύου της!

ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Πρόκειται για έναν υπέροχο χώρο στο κέντρο της Καλαμάτας, Νέδοντος 86, που εκτείνεται σε 3 ορόφους, ώστε να προσφέρει αξεπέραστη εμπειρία αγορών στους επισκέπτες του.

Η νέα δυναμική συνεργασία της Alfaset στην Καλαμάτα, επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά την ευρύτατη αποδοχή των επίπλων Alfaset από τον Έλληνα καταναλωτή.

Με έξυπνες λύσεις, εφευρετικότητα, ευελιξία, αφαιρετικό σχεδιασμό και 100% Ελληνική ταυτότητα, τα προϊόντα Alfaset κατέκτησαν την καρδιά κάθε Ελληνικής οικογένειας, γιατί σχεδιάζονται με την ενεργό συμμετοχή του χρήστη, ώστε να είναι απόλυτα προσαρμοσμένα στην δική του προσωπικότητα και το δικό του τρόπο ζωής.

Επισκεφτείτε τo για να γνωρίσετε και να ανακαλύψετε τις νέες προτάσεις της μάρκας alfaset για χώρους φρέσκους και ξεχωριστούς, λειτουργικά έπιπλα που θα συνοδεύσουν ευχάριστα την καθημερινότητά σας, αλλά και σπίτια γεμάτα θετική ενέργεια!