Νέο κατάστημα alfaset στα Ιωάννινα. Το ολοκαίνουργιο και αποκλειστικό κατάστημα alfaset άνοιξε τις πόρτες στο κοινό εδώ και μια εβδομάδα στον πολυχώρο 1200 τ.μ της New Home στο 5 χλμ Ε.Ο Ιωαννίνων-Αθηνών!

ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Άλλο ένα κατάστημα AlfaSet είναι γεγονός. Αυτή τη φορά η πόλη των Ιωαννίνων υποδέχτηκε την ALFASET αποδεικνύοντας πως πλέον είναι ένα brand name που έχει αρχίσει να εδραιώνεται στη συνείδηση των Ελλήνων καταναλωτών. Ήδη καταστήματα της εταιρίας υπάρχουν σε Λάρισα, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή, Ξάνθη, Καλαμάτα, Χανιά, Νάξο, Κω και Σαντορίνη!

Στόχος της εταιρίας είναι να προχωρήσει στην ταχύτατη επέκταση της αλυσίδας καταστημάτων ALFASET σε όλη την Ελλάδα. Η ALFASET κατόρθωσε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να αναδειχθεί ως ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα και προσφιλή brands στο χώρο του νεανικού επίπλου. Η αυξημένη ζήτηση των προϊόντων της εταιρείας κατέστησε αναγκαία τη δυναμική ενίσχυση του δικτύου της σε όλη την Ελλάδα.

Βασική επιδίωξη της εταιρίας αποτελεί η παροχή έξυπνων, μοντέρνων και προσιτών λύσεων για όλους τους χώρους και τις δραστηριότητες του σπιτιού: καθιστικό, τραπεζαρία και υπνοδωμάτιο (ενηλίκων και παιδικό-νεανικό) που συνδυάζουν το πακέτο "υψηλής αισθητικής, άριστης ποιότητας και προσιτής τιμής", συνιστώντας την "made in Greece" απάντηση στις διεθνείς τάσεις της αγοράς του επίπλου, σύμφωνα με τις οποίες, η προσφορά της καλύτερης σχέσης ποιότητας και τιμής αποτελεί το Νο1 ζητούμενο για το σύγχρονο καταναλωτή. Με θεμέλιο της ταυτότητάς τη δημιουργικότητα, τη γνώση και τη συνέπεια, το έπιπλο Alfaset δεν είναι ένα τυποποιημένο προϊόν αλλά διαμορφώνεται με την ενεργή συμμετοχή του τελικού καταναλωτή, ώστε να εκφράζει τη δική του προσωπικότητα και το δικό του τρόπο ζωής.

Πληροφορίες τηλ : 26510 94097